În conformitate cu prevederile Metodologiei de organizare a Programului național „Școala altfel”, aprobată prin OMENCȘ nr. 5034/2016 se organizeaza competitia Scoala Altfel. Competitia are faza judeateana si nationala. 

Avand in vedere adresa ME referitoare la desfasurarea etapei nationale a competitiei va rugam sa incarcati dosarul activitatii pana cel tarziu in data de 10 iunie pe site/ pagina activiati extrascolare/sectiunea Scoala Altfel/Competitia Scoala Altfel. Link

Adresa ISJ si Adresa M.E. Competitia Scoala Altfel

Pentru faza judeteana a Competitiei Saptamana verde dosarul activitatii se incarca pana cel tarziu in data de 10 iunie pe site/ pagina activiati extrascolare/sectiunea Scoala Altfel/Saptamana Verde/Competitia Saptamana verde. Link.

Adresa ISJ. Competitia Saptamana verde

Fiecare unitate poate participa cu o singura activitate pentru Competitia Scoala Altfel si o activitate pentru Competitia Saptamana Verde. Dosarul fiecărei activități trebuie să conțină toate elementele menționate în Anexa 1 a prezentelor adrese ISJ. În cazul în care dosarul activității nu reunește toate datele solicitate, activitatea nu va fi evaluată. Termenul final de incarcare a activitatilor este 10 iunie. 

Daniela Muntean