Pregatirea pentru concursul Sanitarii priceputi are loc in data de 12 mai la ora 10.00 la Sala Transilvania. Sunt asteptati profesorii coordonatori impreuna cu 2 elevi din echipaj.

Adresa Crucea Rosie Sibiu: 

Dragi Profesori,

Va multumim ca v-ati inscris intr-un numar mare la concursul Sanitarii Priceputi etapa Judeteana 2023.

Tin cont sa va mentionez faptul ca la acest concurs se pot inscrie maxim 1 echipaj per scoala/institutia de invatamant conform regulamentului de functionare a concursului.

3.4. Competitia se va organiza în etape:

3.4.1 Etapa 1, intermediară, se organizează în perioada aprilie - mai, în funcție de situația epidemiologica natională, și de numărul de echipaje doritoare, în format față în față sau online, de către filiala judeţeană a Crucii Roşii Române, respectiv filiala de Sector a Municipiului Bucureşti în colaborare cu Autorităţile Publice partenere ale CRR (organele sanitare locale şi Inspectoratele Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă). Fiecare scoala înscrisă în competiție poate participa cu câte un echipaj pentru fiecare nivel de studiu (gimnaziu și/sau liceu).

 De exemplu o unitate de invatamant ce are și ciclul gimnazial și cel liceal poate participa cu 2 echipaje ele fiind : 1 echipaj gimnaziu + 1 echipaj liceu.

 Datorita faptului ca nu se organizeaza o etapa Locala ci doar una Judeteana va rugam sa va conformati regulamentului.

 Asadar scoliile care au inscris un numar mai mare de echipaj decat cel maxim este rugat sa se consulte cu ceilalti colegi - profesori și sa ne comunicati pana pe data 12.05.2023 la adresa cristian.fodor@crucearosiesibiu.ro ,echipajul care participa la concursul Sanitarii Priceputi.

Multumesc!

Fodor Cristian Catalin - Crucea Rosie Romana filiala Sibiu