Având în vedere faptul că ne confruntăm cu o creştere alarmantă a consumului de droguri în rândul elevilor Autoritatea Teritorială de Ordine Publică a Județului Sibiu și Inspectoratul Judetean de Politie organizează în data de 26 aprilie 2023, ora 16.00 la SALA TRAUBE MEDIAS, conferința cu titlul Your Extraordinary Success without Drugs ”Da vieții, fără droguri”  o activitate de informare, sensibilizare și conștientizare privind problematica drogurilor, adresată părinților, cadrelor didactice și consilierilor școlari.

Partenerii acestui eveniment sunt: Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sibiu, Agenția Națională Antidrog - Centrul de Prevenire și Consiliere Antidrog Sibiu, Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, Serviciul de Probațiune Sibiu, Spitalul de Urgență Sibiu, Asociația Voci pentru Democrație și Justiție. 
Vă rugăm să informați cadrele didactice și părinții despre acest eveniment și să vă asigurați că la acest eveniment participă din partea unităților de învățământ (in special, de nivel gimnazial și liceal) din municipiul Mediaș și din zonă: părinți, profesori diriginți, directori)- minim 6 persoane/scoală. 
Link-ul pentru inscrierea la eveniment. Termen de 05.04.2023. 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSei9tq3aqcP817XmgN0zwlfcS_69t-fd2r0JEivf2HDSLQMlA/viewform 
Vă rugăm să desemnați la nivelul unității școlare o persoana responsabilă de monitorizarea înscrierilor (consilierul școlar sau coordonatorul de proiecte și programe educative) astfel încât să vă asigurați că la acest eveniment participă un număr de 6, persoane din fiecare unitate de învățământ. Activitatea este importantă atât pentru noi ca educatori dar și pentru părinți.  
Multumim.

Având în vedere faptul că ne confruntăm cu o creştere alarmantă a consumului de droguri în rândul elevilor Autoritatea Teritorială de Ordine Publică a Județului Sibiu și Inspectoratul Judetean de Politie organizează în data de 21 aprilie 2023, ora 16.00 la SALA TRAUBE MEDIAS, conferința cu titlul Your Extraordinary Success without Drugs ”Da vieții, fără droguri”  o activitate de informare, sensibilizare și conștientizare privind problematica drogurilor, adresată părinților, cadrelor didactice și consilierilor școlari.

Partenerii acestui eveniment sunt: Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sibiu, Agenția Națională Antidrog - Centrul de Prevenire și Consiliere Antidrog Sibiu, Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, Serviciul de Probațiune Sibiu, Asociația Voci pentru Democrație și Justiție. 

Vă rugăm să informați cadrele didactice și părinții despre acest eveniment și să vă asigurați că la acest eveniment participă din partea unităților de învățământ din municipiul Mediaș și din zonă: părinți, profesori diriginți, directori (in special, de nivel gimnazial și liceal). Activitatea este importantă atât pentru noi ca educatori dar și pentru părinți.

Link-ul pentru inscrierea la eveniment. Termen de 05.04.2023. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSei9tq3aqcP817XmgN0zwlfcS_69t-fd2r0JEivf2HDSLQMlA/viewform 

 

Multumim.