Centrul de Servicii lntegrate pentru Studenți SMARTHUB din cadrul Universitații „Lucian Blaga“ din Sibiu în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sibiu:

Vă invită să participați în perioda 19 martie — 7 aprilie 2023 la o campanie de promovare a sănătății minintale, cu titlul „Cine sunt eu?“  adresată elevilor din liceele din Sibiu.

Campania va consta în derularea unor  activități de workshop, care au ca scop facilitarea procesului de autocunoaștere la nivelul elevilor de liceu.

Temele care vor fi abordate vizează comunicarea asertivă, stima de sine, gestionarea emoțiilor și importanta autenticității în relațiile cu ceilalți.

În cadrul fiecărui liceu care va participa la această campanie se va derula un concurs cu premii pentru elevii participanți, oferite ele Centrul SMARTHUB, concurs de creare vision board cu tema „Cine sunt eu?“. Comisiile de concus vor fi alcătuite din membrii ai Centrului SMARTHUB,  profesorii consilieri școlari și directorul CJRAE Sibiu.