1. Faza judeteana a concursului national CUPA DHS are loc marti 8 mai, ora 13 in Sibiu, Piata Mica. Fiecare unitate de invatamant/structura poate participa cu cel mult 2 echipaje. Participa doar unitatile scolare care s-au inscris la cest concurs.

2. Faza judeteana a concursului "Prietenii pompierilor" are loc in data de 11 mai si concursul "Cu viata mea apar viata"- are loc in 18 mai - la Poligonul I.S.U., incepand cu ora 9,00. In vederea pregatirii pentru aceste concursuri Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta organizeaza antrenamente.  Programarea antrenamentelor se va transmite la ISU - fax: 0269 216103. 

3. Pentru fazele judetene ale concursurilor Creeaza-ti mediul si Europa de maine- produsele si formularul de inscriere - echipajul,prof coordonator vor fi transmise la ISJ pana in data de 9 mai. Selectia pentru faza judeteana are loc in 11 mai. 

4. Proiectele de mediu vor fi transmise la ISJ Sibiu pana la data de 18 mai. Faza judeteana are loc in 6 iunie. 

5. Va reamintim ca este schimbat regulamentul concursului de Educatie rutiera-educatie pentru viata. Echipajele sunt formate din elevi de gimnaziu si primar. Inscrierea echipajelor se realizeaza pana la data de 4 mai. Concursul se va desfasura la Scoala Gimnaziala Selimbar in 25 mai

Regulamentele concursurilor se gasesc pe pagina inspectorului Daniela Muntean

 adresa_concursuri_caen_2018.pdf [1.4 MB]

regulament_educatie_rutiera_aprilie.doc [138.5 KB]

Inspector scolar, Daniela Muntean