Asociatia pentru Performanta in Fizica organizeaza in perioada 29 august - 5 septembrie 2018 , Tabara de Fizica pentru elevii capabili de performanta in Fizica din clasele VII - XII (an scolar 2018 - 2019), din judetul Sibiu.

Activitatea taberei se va desfasura in cadrul Centrului de Agrement pentru Tineret Cisnadioara.
Costul taberei este de 450 lei.
Inscrierile se vor face de catre profesorii elevilor recomandati pentru activitatea de performanta in Fizica, in baza urmatoarelor criterii, enumerate in ordinea importantei lor:
- participarea la Olimpiada de Fizica sau alte concursuri de Fizica (faza nationala, judeteana, locala), in anul scolar 2017-2018, sau in anii precedenti;
- participarea la concursuri scolare la alte discipline din ariile curriculare Matematica si Stiinte, sau altele;
- proiecte stiintifico-tehnice sustinute la nivel national, regional, interjudetean, judetean, local;
- recomandarea profesorului de la clasa.
Inscrierile, in format electronic, cuprinzand numele si prenumele elevului, clasa si criteriile de selectie, vor fi trimise in perioada 23 aprilie - 11 mai 2018 prof. Bunau Dorin ( dorin_bunau@yahoo.com ) sau prof. Pupeza Gheorghe (gheorghe_pupeza@yahoo.com ). Ulterior, in urma unei selectii in limita celor 65 de locuri disponibile in tabara, va fi comunicata lista participantilor in tabara si se vor definitiva detaliile de participare (documente si achitarea costului taberei).
Persoana de contact: prof. Gheorghe Pupeza, presedinte APF.
Inspector scolar,
prof. Mariana Buzuriu