Tribuna Învăţământului publică săptămânal informaţia și materialele provenite de la ISJ, de la unitățile din subordine și de la cadrele didactice. Prin publicarea lor în revistă, programele și proiectele Inspectoratului, activitățile, inițiativele și bunele practici ale unităților școlare și ale cadrelor didactice, rezultatele și performanțele elevilor din județ sunt diseminate și cunoscute la nivel național, în întregul învățământ românesc.
Tribuna Învăţământului se procură prin intermediul abonării. Abonamentele anuale pot fi contractate pentru perioada:
ianuarie 2018 – decembrie 2018
Prin Tribuna Învățământului, unitățile și cadrele didactice au acces la informație calificată, de ultimă oră, din domeniul educației, precum și la un mijloc de promovare și de exprimare de anvergură națională, care se bucură de un prestigiu construit în aproape 70 de ani de existență. Tribuna Învățământului rămâne ceea ce este încă de la înființarea ei, în 1949: revista și partenerul școlii românești.
Unitățile de învățământ din subordinea Inspectoratului Școlar Județean au posibilitatea de a se abona la revista Tribuna Învățământului pentru perioada precizată mai sus. Vă anexăm o fişă tehnică privitoare la abonamente și la datele de contact[aici]. Centralizarea abonamentelor incheiate se face prin completarea unui formular disponibil aici:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJSWiPpislKtWoMSacteto1EO5FI7XcRNzHMIqdvhp_xw_CQ/viewform