Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
In apropierea gradinitei mai exista: Biserica Greco-Catolica, Biserica Romano-Catolica, S.N.T.G.N. Transgaz S.A.si S.N.G.N.Romgaz S.A.
Gradinita isi desfasoara activitatea intr-o cladire corespunzatoare unei institutii de invatamant, fiind dotata cu tot ceea ce este necesar bunei desfasurari a procesului instructiv-educativ: sali mari de grupa, mobilier adecvat, aparate audio,calculatoare,internet,CDI,material didactic conform programei, jucarii, etc.
Unitatea noastra functioneaza cu grupe integrate, orar prelungit si normal, in care copiii desfasoara activitati specifice varstei cu personal didactic calificat, servesc doua mese pe zi iar  doamnele bucatarese pregatesc mancarea la timp si in bune conditii respectand meniul stabilit precum si numarul de calorii necesare unui copil pe zi, au program de odihna si somn, iar pe langa aceste lucruri copiii beneficiaza de asistenta medicala din partea unei asistente medicale calificata .Personalul de ingrijire manifesta interes pentru mentinerea curateniei in unitate, a caldurii in toate incaperile, supravegheaza cu atentie copiii in timpul jocurilor, a plimbarilor.
Suprafata totala a gradinitei este de 2375 mp (parter,etaj,pivnita,pod,subsol) iar a saliilor de grupa de 115,10 mp
Modul in care arhitectul a gandit constructia este urmatorul:-la parterul cladirii se afla 2 intrari cu 4 sali de clasa pe o parte si 3 pe cealalta parte, 4 debarale, 3 grupuri sanitare, 3 vestiare,izolare,bloc alimentar iar la etajul cladirii sunt amplasate 4 Sali de clasa pe o parte si 1 pe cealalta,1 sala C.R.P.,1 spatiu C.D.I.,birouri (director, contabilitate, administrator, spalatorie, lenjerie, arhiva, cabinet metodic).
 
 
Copyright 2021 © Gradinita Dumbrava Minunata Medias