Tipărire
Accesări: 789

În atenția unităților de învățământ din județul Sibiu vă rugăm să vă actualizați atributul referitor la adresa de site în SIIIR (în cazul în care aveți un domeniu- site activ) și deasemenea să ne transmiteți pe adresele de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.doar dacă aveți cumva modificări la datele de contact ale unității. Prin date de contact înțelegem schimbări de adrese, telefon, fax, adrese de e-mail.

DECI SE VA TRANSMITE EMAIL DOAR DACĂ V-ATI SCHIMBAT ADRESA, TELEFONUL, FAX-UL (ÎN CAZUL ÎN CARE DEȚINEȚI), ADRESA DE E-MAIL OFICIALĂ A UNITĂȚII. ÎN CAZUL ÎN CARE NU AVEȚI MODIFICĂRI VĂ RUGĂM SĂ NU NE TRANSMITEȚI EMAIL.

Spre verificare vă atașăm lista completă cu datele din acest moment cu care figurați în SIIIR pentru verificare și comparație(detalii aici)

Adresa paginii web active se va seta de către fiecare unitate de învățământ din județul Sibiu(care deține o pagina de site(domeniu propriu) prin completarea în SIIIR la modulul(butonul) denumit "Managementul unităților de învățământ", opțiunea "Unități de învățământ", atributul denumit "Website", prin acționarea butonului "Adăugare" din partea inferioară a ferestrei.